Kæreste du

Kender du det at vågne op en morgen og længes efter noget mere glæde og spontanitet i hverdagen. Det gør jeg.   Jeg har længe gået rundt om den varme grød og det kan du læse mere om her.  Går du rundt om den varme grød.

I hvert fald blev jeg fanget i regnen idag, da jeg gik tur.

Jeg blev våd og jeg ønskede bare, at solen vil skinne igen for i de mange uger, hvor solen har skinnet, har jeg nemlig brugt solen som undskyldning for, at jeg ikke fik spredt budskabet ”Kronisk livsglæde” til dig.

Indrømmet, jeg var også bange for om, du ville dømme mig!

Heldigvis rakte jeg ud og fik hjælp fra den mentorgruppe, som jeg er del af. De forstod mig og hjalp mig videre. De fik mig til at indse, at jeg indeholder en viden, der kan hjælpe dig, der er skrevet op til mine nyhedsbreve.

Jeg fik øje på at jeg ikke kunne finde retning i mit tankemylder.

Heldigvis fik jeg hjælp, fordi jeg accepterede, at jeg er en kvinde med fejl (og med trang til overspringshandlinger).

Jeg var modig og derfor fik jeg hjælp, fordi jeg turde fortælle andre om det, jeg synes er svært og som jeg er bange for!

Du har sikkert ligesom jeg drømme for fremtiden, som vi ønsker at opleve, mens vi kan og heldigvis er chancerne store. For ifølge Danmarks statistik, er der i 2018 over 1000 mennesker i Danmark, der er over 100 år og der er sket en stigning på 30 % over de sidste 10 år.

Du kender det sikkert også – at føle dig fanget af regnen med en hverdag fyldt af pligter og næsten ingen sjove input. Bare rolig, du behøver ikke kunne rejseguiden udenad.

Tilbage til facts for dagene, månederne og årene går hurtigt.

 

Næste gang du står foran en opgave, der virker uoverskuelig …

 

Bed om hjælp, for der er altid hjælp at hente fra mennesker, der har prøvet at være i samme båd.

Tænk på en tidligere udfordring, der virkede uoverskuelig eller skræmmende, men som du blev nødt til at udføre. Dine tanker vendte udfordringen igen og igen. MEN da du endelig løste opgaven, blev dit humør bedre, dit kropssprog mere afslappet og du følte dig uovervindelig.

 

  • Giv dig tid til at stoppe op og mærke efter, hvad du har behov for.
  • Giv dig lov til at tage af livets buffet.
  • Giv dig tid til at drømme om det liv, du ønsker.

 Så læs videre og for der kommer et par råd, der kan hjælpe dig videre.

Når du handler i overensstemmelse med dine behov, belønnes du med mere overskud til livsglæde. 

Bliver du også fanget i regnen og vælger den forkerte vej hjem?

Accepter du ikke er verdensmester i alle discipliner og at du har brug for hjælp.

Erkend at du ikke kan alt og at det heller ikke er meningen, at du skal kunne alt.

Og vigtigt af alt er det,  at du HUSKER på, at det er aldrig for sent at leve lykkeligt til sine dages ende.  

En livsglad hilsen fra

Charlotte Scharling 

PS: Dine kommentarer er som guldkorn

og jeg vil elske at høre fra dig på mail: Livsglad@charlottescharling.dk