Idag var dagen, hvor jeg vågnede og bare vidste, at der er noget galt. Jeg har fået udslæt på hænder og i det meste af ansigtet.

Jeg havde glædet mig til i dag, men lige idag er min eksem værre end normalt og mit ansigt ligner noget, der er løgn.

Idag skulle have været en fantastisk dag. Her har jeg ændret min livsstil og inviteret positive følelser ind i mit liv.

Jeg er blevet god til at være opmærksom på mig selv og har ændret flere vaner, men det tager tid, før jeg kan køre på autopilot med selvomsorg.

Jeg er blevet bedre til at se udfordringer oppefra og ned samt opmærksom på, hvordan mit humør kan ændres ved at tænke positive tanker. Jeg har lært at skifte “gear” og er blevet mere tålmodig.

Selvfølgelig har jeg været i tvivl om, det ville gøre en forskel at have fokus på at være selvkærlig og om jeg virkelig kunne komme fri af det fangehul, jeg indimellem føler jeg er i med en hverdag, hvor jeg lever med kronisk eksem.

Selvfølgelig har tvivlen og negativiteten indimellem været på besøg, men jeg har ikke lukket dem ind før idag.

Jeg startede morgenen med at græde og har i den grad haft ondt af mig selv for denne dag skulle have været en fest.

Det er den bare ikke.

Jeg er blevet overhalet af følelsen frustration og angst for tænk nu, hvis jeg skal se sådan ud resten af mit liv. Skal jeg have smerter og et udseende, hvor jeg næsten ikke kan genkende mig selv, når jeg ser i spejlet.

Idag startede med at være en møgdag, men jeg kan gøre den bedre ved at være opmærksom på alt det, der gør mig glad.

Jeg er ikke glad for at være syg, men jeg er et positivt menneske.

Jeg kan aktivt tænke mig glad igen, men hold da op, hvor vaner er svære at ændre, når der er modgang. Med babystep starter min rejse med fokus på selvkærlighed og tålmodighed for jeg vil leve med glæde og positivitet.

Det er ok at have en dårlig dag, men så er det op på hesten igen.

Jeg ønsker dig den bedste dag og mens jeg har skrevet denne blog, har jeg allerede flyttet mit humør.

Husk det kan du også, hvis du oplever modgang i hverdagen.