Handelsbetingelser og beskyttelse af personlige oplysninger – GDPR

Dine data er beskyttet

Jeg er bekendt med persondataforordningen gældende fra 25. maj 2018 og opbevarer dit navn og e-mail, så de lever op til reglerne.

Jeg opbevarer aldrig personfølsomme data sammen med dit navn.

Oplysninger, som du sender til mig via e-mail, Facebook eller Instagram tager jeg ikke ansvar for, så vær opmærksom med hvilke informationer, du deler.

Betaling

Betalingen foregår med betalingskort gennem Stripe, hvor du kan benytte Dankort, VISA og MasterCard som betalingskort. Dine transaktionsoplysninger ligger gemt i Stripe, hvor ingen andre har adgang til dem og der er ingen betalingsgebyrer. Alle priser er i DKK. 

På denne hjemmeside kan der benyttes Dankort, Visa kort og MasterCard som betalingsmiddel. Der kan ikke trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Afmeldelse af nyhedsbrev

Alle e-mails fra Livsglad by Scharling har et link i bunden, hvor du let kan afmelde dig, men vær opmærksom på, at det er på eget ansvar ift. øvrigt materiale.

Jeg deler ikke dine oplysninger. Din e-mailadresse og brugernavn opbevarer jeg i EasyMe, der overholder GDPR’s retningslinjer og som jeg har en databehandleraftale med.

Du har altid mulighed for at fravælge øvrige e-mails og stadig modtage information for det produkt, du har købt.

Levering efter betaling

Kvittering for køb af klippekort og levering af online-produkter sker i løbet af få minutter.

Du skal bruge dit klippekort indenfor 12 måneder og der er ingen returret  efter køb af klippekort. 

Der tilbydes 14 dages retur på onlinekurser, hvis materialet ikke har været åbnet dvs. downloaded eller streamet, da det anses som brud på emballagen. Al trafik og streaming trackes i backend.

Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage og endnu ikke har downloaded eller streamet materialet, så kontakt mig på livsglad@charlottescharling.dk og du får pengene tilbage.

Ved live-forløb og events er tilmelding bindende og der er ingen tilbagebetaling.

Du er velkommen til at give din billet til en anden, men der er ikke returret for kursusdage ved sygdom eller andet fravær.

Der gives ikke penge retur for køb efter fortrydelsesretten på 14 dage.

Data og spam politik
(opdateret d 1/12- 2020)

De oplysninger, som du har givet i forbindelse med dit køb, opbevares i Easy.Me, der er passwordbeskyttet.

Jeg opbevarer ikke andre oplysninger end dem, du har givet i forbindelse med køb.

  • Jeg sender dig aldrig mails fra en liste, som du ikke selv har skrevet dig op på, og du kan når som helst framelde dig alle mails fra mig via linket, som findes i bunden af alle e-mails. 
  • Jeg arbejder altid under tavshedspligt, og videregiver ikke dine informationer – hverken skriftligt eller mundtligt.

Salg af Onlinekurser

Du modtager en kvittering for dit køb via din e-mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering. Når du køber et onlinekursus, sker det gennem Easy.me og det sælges af Charlotte Scharling.

Onlineproduktet ”det købte materiale” bliver leveret digitalt til den e-mail, du bruger i forbindelse med køb og derefter bruger jeg din e-mailadresse til at sende nyhedsbreve og tips til mere livsglæde.

Al indhold benyttes på eget ansvar og kan ikke erstatte gældende lovgivning indenfor de områder, der rådgives. Du anbefales derfor at læse op på given lovgivning (eksempelvis markedsføringsloven, persondata m.v)

Bekræftelse af nyhedsbrev

I forbindelse med et køb tilmelder du dig til kommende events, tilbud og nyhedsbreve. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du mig lov til at bruge dit navn og din e-mailadresse til at inspirere dig til mere livsglæde gennem Livsglad by Scharling. 

Når du giver mig din e-mailadresse, får du en sikkerheds e-mail, der aktivt skal bekræftes af dig, før du er endeligt tilmeldt. Det sker for at jeg kan være 100 % sikker på, at du har tilmeldt dig til nyhedsbrevet.

 Jeg har ikke mulighed for at tage særlige forholdsregler ift. spamfiltre eller ugyldige e-mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre din e-mailadresse er korrekt ved tilmeldelse.

Udfordring med onlinekursusmateriale

Du er mere end velkommen til at sende mig en e-mail via livsglad@charlottescharling.dk

Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig videre, hvis du har problemer med at logge ind, men husk at tjekke dit spamfilter inden henvendelse, hvis du ikke har modtaget dit materiale.

Indsamling af data

Jeg indsamler data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger i min marketing. Jeg bruger oplysningerne til at se hvilke sider, der er mest besøgt på min hjemmeside.

De informationer jeg indsamler er anonyme. Det vil sige, jeg kan ikke se HVEM, der kigger på siderne – kun at der er nogen, der kigger.

Ophavsret 

Enhver form for kopiering af tekster fra website, samt fra produkter/ købt materiale er ulovligt, og sagen vil derfor straks overdrages til jurist, som du kan forvente at høre fra med henvisning til gældende lov om ophavsret.

Billeder må ikke kopieres uden samtykke og du kan forvente at få en henvendelse om overtrædelse af ophavsret. 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt for én husstand, og online-produkterne må ikke videredistribueres til andre eller bruges i undervisning uden tilladelse fra Charlotte Scharling.